Crossfit Seyst

Crossfit Seyst

CrossFit is: constant gevarieerde functionele bewegingen, uitgevoerd op hoge intensiteit.

Tijdens een training is het de bedoeling dat een sporter constant verschillende work-outs doet met terugkerende elementen. Hierin zit een stukje gewichtheffen, gymnastische oefeningen en atletiek gerelateerde oefeningen zoals roeien, fietsen en hardlopen.

CrossFit is allround fitter worden en beter functioneren in het dagelijks leven. Het trainingssysteem bestaat dan ook uitsluitend uit bewegingen waarvoor ons lichaam is gemaakt.

CrossFit is een uitgekiende ondersteuning voor je totale fitheid. Breed en algemeen, niet gericht op een specifieke situatie of toepassing. Dat is de fitheid die niet alleen in fysiek zware beroepen en in de sport, maar ook op straat en in huis de meeste voordelen biedt. Met CrossFit ben je optimaal voorbereid op het onverwachte.

Bij CrossFit Seyst streven wij naar fitheid voor iedereen ongeacht leeftijd. Veiligheid, uitdaging, en fun staan centraal.

Meld je nu aan voor een gratis proefles. Beter nog begin met de proefmaand “On Ramp” lessen. Tijdens deze lessen worden de CrossFit manier van trainen uitgelegd en de basis vaardigheden geïntroduceerd.

Ontdek hoe fit jij kan zijn!